Gostilna Liza

V kampu Liza vas v sezoni od maja do septembra pričakuje tudi Gostilna Liza s pestro gostinsko ponudbo iz katere izstopajo lokalne jedi kot so soška postrv, »čompe« in domača  skuta ali po slovensko krompir in skuta, jagenjček iz pečice, polenta z divjačinskim golažem, s tepkinim nadevom polnjeni bovški štruklji poimenovani bovški krafi. Poleg lokalnih jedi pa Gostilna Liza ponuja tudi jedi iz žara, enolončnice, ter še mnogo drugih okusnih jedi.

V glavni sezoni je v sami gostilni tudi majhna trgovinica z živili, kjer lahko vsako jutro kupite svež kruh in vse potrebno za zajtrk. V ponudbi ne manjkajo lokalni izdelki kot so, bovški ovčji sir, bovški ovčji jogurt, domači med…

Gostilna je zelo priljubljena tudi za pohodnike in kolesarje, ki gredo po Soški poti / pot Alpe Adria, saj pot pelje prav mimo. Sproti se mnogi ustavijo bodisi na kosilu ali zgolj na kavici in si naberejo novih moči za nadaljevanje poti.

Gostilna Liza – Le kdo si tu ne bi privoščil dobrega kosila ali večerje in omamno dišeče kavice ob prečudovitem pogledu  na vrh Svinjaka in Rombona.